Jegyvásárlás


VIVALDIANNO Shining Venice multimédiás élőzenei show

Kiválasztott időpont:


0  Jegy:  0 Ft

Navigáció


Árkategóriák


  • Nem elérhető helyek
  • Ön által választott helyek

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3%, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a következő oldalon (kosároldal) található.

Válassza ki ülőhelyét!


Kérem várjon!...
Nagyításhoz tartsa lenyomva a Ctrl gombot és görgessen az egérrel.

VIP büfé VOUCHER

A jegy tartalmazza a színház kerengőjének emeletén található különleges VIP részlegben a személyre szóló kiszolgálást, az előre bekészített ételek és italok kényelmes körülmények közötti elfogyasztását.

Előre bekészített étel- és italkínálat: prémium édes és sós sütemények, korlátlan pezsgő és alkoholmentes pezsgő fogyasztás, korlátlan limonádé bár 1 db üdítő vagy ásványvíz és 1 db bécsi perec vagy 1 literes popcorn.

A VIP büfé szolgáltatás igénybevételére a két felvonásos előadások alkalmával a szünetben, szünet nélküli előadásokon az előadás megkezdése előtt van lehetőség. Mindkét vásárlási mód esetén előadásonként, az előadás napján 18:00 óráig van lehetőség a jegyek megvásárlására.

A szolgáltatás limitált létszámban, kizárólag azon a napon vehető igénybe, amely időpont a megvásárolt VIP büféjegyen szerepel!

VIP Büfé
5 000 Ft

0  Jegy:  0 Ft
Vissza
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!