Program


Aktuális előadásokNemzeti Összetartozás Napja
CARAMEL – ÖRÖMZENE
(esőnap: június 5.)

Molnár Ferenc Caramel produkciója évről-évre szívhez szóló, megható és katartikus élményt nyújt a közönségnek, akik a felcsendülő dalokat álló tapssal jutalmazzák a Margitsziget színpadán. Caramel 2022-ben, az Összetartozás Napján hasonlóan lenyűgöző, mégis megújult produkcióval várja a közönséget, új dalokkal, új zenei elemekkel kiegészítve lép majd színpadra.

Caramel azok közé a művészek közé tartozik, aki hagyományosan minden nyáron nagyszabású és különleges koncertet adnak a Margitszigeti Színházban. Aki legutóbbi, SIMFONICA II című koncertjén ott volt, nem feledi!

Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. Több, mint másfél évtized múltán sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Már három alkalommal Fonogram-díjjal tüntették ki, 2018-ben pedig elsőként kapta meg a Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Ajánló


A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után feléleszti a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t.

Egy határtalanul energikus koncerttel nyitja meg kapuit 2022-ben a Margitszigeti Színház! Az Irie Maffia koncertjei mindig fergeteges hangulatot varázsolnak, megénekeltetik…

A Kossuth-díjas, érdemes művész Jávori Ferenc Fegya életművét felölelő koncert a Budapest Klezmer Band közreműködésével.