Program


Majorosi Ági Bábszínháza: PIROSKA ÉS A FARKAS

Majorosi Ági Bábszínháza: PIROSKA ÉS A FARKAS

A bábjátékos ismerteti eme régi történet megfellebbezhetetlen tanulságát, miszerint a helyes útról letérni veszélyes. Úgyhogy ő is szófogadóan mesél, míg a helyes úton marad, hiába csábítják illatos virágok az út mellett, az erdő sűrűje felé nem csavarog.. Na jó, épp, hogy egy kicsit elcsábul, épp csak annyira, amennyi elcsábulás kell..

Majoros Ági Bábszínháza: PIROSKA ÉS A FARKAS
– vásári bábjáték –
Margitszigeti Színház – Interaktív Meseszínpad

Ezúttal egy igazi vidám bábelőadás formájában elevenedik meg a jól ismert mese. A bábjátékos ismerteti eme régi történet megfellebbezhetetlen tanulságát, miszerint a helyes útról letérni veszélyes. Úgyhogy ő is szófogadóan mesél, míg a helyes úton marad, hiába csábítják illatos virágok az út mellett, az erdő sűrűje felé nem csavarog... Na jó, épp, hogy egy kicsit elcsábul, épp csak annyira, amennyi elcsábulás kell, hogy ezt az egyébként szörnyen félemeletes mesét legyen mersze elmesélni úgy, hogy a közönség nevessen. Úgyhogy a bábjátékos megnyitja vásári bódéját, megköszörüli torkát, és belezeng Piroska és a farkas történetének hiteles történetébe akkora hévvel, hogy aztán megnézheti magát. És megnézhetitek ti is.

Játssza: Majoros Ági

Író, dramaturg: Szabó Attila
Bábok: Kiss Attila Etele
Díszlet: Sári Miklós, Majoros Ági
Zene: Nagy Szabolcs
Rendező: Szabó Attila

Az előadás 3 éves kortól ajánlott, időtartama kb. 45 perc

Ajánló


Szergej Polunyin lenyűgöző technikájú táncos, és pompás, karizmatikus előadó, botrányairól elhíresült balettsztár, ellentmondásos…

Paprika Jancsi a régi vásári bábjátékok elfelejtett hőse kel életre egy új történetben,…

Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők,…