Program


Majorka Színház: A király nyulai-bábelőadás

Majorka Színház: A király nyulai-bábelőadás

„Azé a királylány és a fele királyság, aki megőrzi a király nyulait!”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 21. szombat, 10:30

Majorka Színház: A KIRÁLY NYULAI
bábelőadás
Margitszigeti Színház - Interaktív Meseszínpad

Jártunk, keltünk a világban, hát egyszer csak szembe jött ez a litván népmese. Mi azonban fölismertük, hogy akár magyar is lehetne. Rá is bukkantunk, de az eredeti címét megtartottuk.

Három fivér tesz próbát, de csak a legkisebbnek sikerül, aki megosztja hamuba sült pogácsáját a rejtélyes koldussal. Jutalma egy csodakürt, amelynek szavára mind visszajönnek a szemtelen nyulacskák. A közönségből verbuvált király és királylány is megpróbálnak csellel nyulat szerezni a legénytől, mindhiába.

Mit csinálna Ön, ha király lenne?
Hogyan töltsünk meg egy zsákot hazugsággal?
Hogy szalad szét száz nyúl a nézőtéren?
Erre is választ kap, aki megnézi előadásunkat.

Az előadás időtartama: 40 perc

Ajánlatunk


A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

Ajánló


A zenekar eddigi fennállása alatt kb. 6200 koncertet adott külföldön és idehaza, 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ünnepli az 1979-ben…

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. A társulat hagyományápoló művészeti tevékenysége…

A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!