Ajándékkártya – Utalvány


Ajándékkártya + (20 000 Ft = 30 000 Ft)
20 000 Ft

 

Az Ajándékkártya 2022. szezon végéig használható fel. (www.margitszigetiszinhaz.hu műsornaptár)

A limitált kiadásban megjelenő Ajándékkártya 2021. december 17-ig, illetve a készlet erejéig vásárolható meg.

Az online vásárlás alkalmával az elektronikusan érkező visszaigazolásban a link alatt található Ajándékkártya utalványt nyissa ki, töltse le, vagy nyomtassa ki. A telefonra letöltött vagy papír formátumú utalványt cserélje be, a plasztik Ajándékkártyára a Margitszigeti Színház Jegyirodájában.

(1065. Nagymező utca 68.) 2021. december 17-éig, illetve 2022. január 4. és május1.között, keddtől - péntekig 13-18 óra között.

Tel: +36 1 229 1492
E-mail: jegy@margitszigetiszinhaz.hu

A plasztikkártyára váltáskor, a kártya más (az ajándékozott) nevére is kiállítható.

Az Ajándékkártya értékének (30.000 Ft) színházjegyre történő beváltása:

·       válassza ki a jegyet/jegyeket és helyezze a kosárba

·       a kosárnál található ’Ajándékkártya’ mezőbe az utalványon található vonalkód beírásával az utalvány összege csökkenti a kosár értékét

·       amennyiben a megvásárolni kívánt jegyek értéke magasabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, az utalvány értéke bankkártyás fizetéssel kiegészíthető

·       amennyiben a kosár értéke alacsonyabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, a fennmaradó érték egy későbbi vásárlás során használható fel a 2022-es szezonban

Információ:

·       az Ajándékkártya automatikus belépésre nem jogosít

·       az ajándékkártya átruházható, de vissza nem váltható

·       az Ajándékkártya készpénzre nem váltható át

·       egy vásárlás során több Ajándékkártya is felhasználható

·       csak a Margitszigeti Színház előadásaira használható fel.

·       az Ajándékkártya a rendelkezésre álló jegyekre váltható be

·       ez az Ajándékkártya más kedvezménykártyával és időszakos kedvezményekkel sem vonható össze és nem érvényesíthető.

Fontos:

Amennyiben nincs lehetősége kinyomtatni az online visszaigazolásban kapott link alatt található Ajándékkártya utalványt, nyissa meg a linket, és az abban található utalványban az azonosító vonalkód leolvasásával/bemutatásával a plasztik Ajándékkártya felvehető, illetve az utalványon lévő összeg (30.000 Ft) levásárolható, de a további jegyvásárlások is ezen kód felhasználásával működnek, online és a jegypénztárban egyaránt.

Figyelem:

Az Ajándékkártya összegének (30.000 Ft) levásárlását követően, a további jegyvásárlásoknál az Ajándékkártya 20%-os kedvezménykártyaként működik, a kártyán (vagy az utalványon) szereplő vonalkód használatával online és a jegypénztári vásárlás alkalmával egyaránt, a 2022-es szezon végéig.

Amennyiben nem tartja szükségesnek a plasztikkártyát kiváltani, az esetben a visszaigazoló levélben kapott link alatti Ajándékkártyautalvány a későbbi jegyváltásokra és kedvezményekre hiteles dokumentumként használható, online és személyes vásárlás esetén is.

Jó szórakozást kívánunk!

Margitszigeti Színház